Fran​çais 

KETRON LOUNGE & LOUNGE SSD 240GB

Met een professionele mediaspeler, uitstekende drummachine, volledige orkest- en baszang, microfooningangen en Stem-speler, is de LOUNGE een compact alles-in-één instrument voor de perfecte live uitvoering. 

MULTIPLAYER EN GELUIDSMODULE 
De Lounge is een professionele mediaspeler die een breed scala aan bestandsindelingen kan lezen en afspelen, waaronder Midi, Mp3, Wav, Txt, Pdf, Mp4 en meer. De Lounge wordt geleverd met alle features en functies die je nodig hebt voor een geweldige karaoke-avond, zoals Lyrics, Lead Mute, Crossfade, Search en XFade, evenals 2 onafhankelijke microfooningangen met effecten en een 3-stemmige vocalizer. De Lounge beschikt over een geluidsgenerator van hoge kwaliteit, met ongelooflijke KETRON-geluiden en 62 nieuwe stereo akoestische en elektronische drumkits om de beste reproductie van GM Midi-songs te garanderen. Met de unieke Drum Remix-functie kun je de drumtrack van het Midi-bestand remixen met een van de meest natuurlijke audiotracks uit de uitgebreide Live Drums-bibliotheek (alle Live Drums worden in de studio opgenomen met de beste drummers) 

DRUM MACHINE 
De Lounge bevat een ongelooflijke drummachine met maximaal 269 drumstijlen, die een ongekend niveau van ritmeaanpassing biedt, waardoor je live audiodrums, 3 latin-drumgrooves, loops en midi-patronen kunt mixen. Er zijn ook aangepaste drumstijlen beschikbaar, je kunt je eigen gearticuleerde drumstijlen in de LOUNGE laden met 4 variaties, Fill, Break en intro/ending. Met het hulpprogramma Drum Mixer kunt u alle verschillende secties van Midi-drums zoals Kick, Snare, Hi Hat, Toms, Cymbals, enz. nauwkeurig uitbalanceren. het individueel aanpassen van de volume-, pan- en reverb-waarden. Een extra stereo-EQ beschikbaar voor het streamen van Live Drum-tracks. Dankzij de kwaliteit en verscheidenheid aan patronen is de Lounge Drum-machine een fantastische partner voor alle jazzpiano- of orgelspelers en voor professionele thuisstudioproducties. 

STEM 
Stem is een speciale nieuwe functie in de Lounge waarmee je tot 5 audiotracks tegelijkertijd perfect synchroon kunt afspelen. De audiotracks hebben individuele mute-, volumeregelaars en u kunt de transpositie en het tempo van alle tracks tegelijkertijd aanpassen zonder de toonhoogte van de drums te veranderen. Dit biedt u de grote flexibiliteit van Midi met de superieure kwaliteit van audio: u kunt bijvoorbeeld de pianolijn of de baslijn uitsluiten voor het geval u ze live wilt spelen. Typische toepassingen voor Stems kunnen premium deuntjes zijn met of zonder een leadlijn (Minus One), vooral handig voor artiesten zoals zangers, gitaristen of saxofonisten, of generieke audio-riffs die geschikt zijn voor jam-improvisaties. Je kunt je eigen Stem laden of je kunt kiezen tussen een van de internationale klassieke hits die door KETRON . worden geleverd 

STEM & BAS 
The Lounge is niet alleen een lezer; het is eigenlijk een complete stage keyboard module met geweldige geluiden voor vleugel, elektrische piano, strijkers, orgel, koperblazers, gitaar en solo's. In de modus Voice Edit kun je tot 4 verschillende timbres combineren om rijke, meerlagige geluiden te creëren. Het beschikt ook over een handmatige bassectie die erg handig is voor artiesten die gewend zijn de bassist te vervangen door de linkerhand. Het enige wat je hoeft te doen is een masterkeyboard aan te sluiten via de MIDI-ingang of via USB. 

GITAAR 
De Lounge is ook bijzonder geschikt voor de solo-gitarist, dankzij de gitaaringang met speciale effecten (Chorus, Reverb, Delay, Distortion, Cabinet Speaker-simulatie, enz.)